قابل ذکر است لیست تمامی آزمون ها و خدمات در سایت شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی ایران نیز قابل مشاهده است.

آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش ۱۵ لوله ای
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...)
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli)
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...)
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method147
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد۱۰۰ AATCC Test Method
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry
آزمون ویژگی ¬های میکروبی آب مقطر
آزمون اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا (با یا بدون نمونه برداری)
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...)
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...)
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در خاک
خدمات کشت میکروب
خدمات کشت و خالص سازی باکتری
آزمون اندازه گیری پی اچ pH
خدمات جداسازی اسپور از خاک
تهیه اسلاید از اسپور
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی
آزمون شمارش کل باکتری های هتروترف هوازی
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد
خدمات فیلتراسیون محیط کشت میکروارگانیسم ها
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب )
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی
آزمون خوردگی SRB ( باکتری های احیا کننده سولفیدی) در خاک و آب
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم
آزمون شمارش قارچ هتروتروف
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس
آزمون شمارش و فراوانی اسپور
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتی‌باکتریال)
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli)
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN
آنالیز شناسایی انتروکوکوس
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی
آزمون شناسایی تخم انگل
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی
آنالیز شناسایی کلی فرم
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش ۷ لوله ای
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی
آنالیز شناسایی مخمر اسموفیل
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در محصولات خوردگی
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در محصولات خوردگی
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...)
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان
خدمات انکوباتور
خدمات انکوباتور شیکردار
خدمات انکوباتور یخچالدار
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در نمونه های نفتی
خدمات رنگ آمیزی گرم
خدمات ساخت محیط های کشت تمایزی
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی
خدمات همزدن محلول ها با شیکر گردابی
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار
خدمات هود لامینار کلاس II
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی
آزمون عملکرد و کارایی دستگاه ضدعفونی کننده هوا
آزمون پژوهشی تعیین نوع آنتی بیوتیک (حساس، مقاوم، نیمه حساس) بر روی میکروب ها با روش kurbety-butrmon
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای)
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از ۹۵
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از ۹۵
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از ۶۰.۰
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی
آزمون های میکروبی آب
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس استئارو ترموفیلوس
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس سوبتلیس
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی
آزمون های میکروبی کنسرو - کم اسید
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ...
آزمونهای میکروبی عدس،کپک
آزمونهای میکروبی نخود کپک
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی
آزمون متیلن بلو Methylene Blue (MBT)
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه
آزمون میکروبی کمپوت آناناس
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری
خدمات کشت افتراقی باکتری ها
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون
آزمون های ویژگی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و لینتر
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM)
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش ۱۵ لوله ای