آزمون شناسایی و شمارش فکال کلی فرم ها در کود یا خاک به روش ۱۵ لوله ای |
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش باکتری سالمونلا در کود یا خاک Salmonella |
آزمون شناسایی ریسه های کپک در مواد خوراکی (سس، لواشک، رب گوجه فرنگی ...) |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک در محصولات آرایشی و بهداشتی |
آزمون شناسایی و اندازه گیری مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی |
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری کلی فرم به روش صافی غشایی |
آزمون شناسایی و شمارش انواع باکتری انتروکوک به روش صافی غشایی |
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی به روش صافی غشایی Escherichia coli (E.coli) |
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا به روش صافی غشایی Pseudomonas aeruginosa |
آزمون عملکرد و اثربخشی ضد عفونی کننده های دست (محلول، ژل، پد ...) |
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد AATCC Test Method147 |
آزمون آنتی باکتریال اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی در منسوجات با روش استاندارد۱۰۰ AATCC Test Method |
آزمون جداسازی و شمارش میکروارگانیسم های پروبیوتیک |
آزمون میکروبی محصولات آرایشی و بهداشتی |
آزمون های میکروبی حنا و رنگ موهای گیاهی |
آزمون استاندارد تعیین فعالیت عوامل آنتی باکتریال گنجانده شده در مواد پلیمری و کفپوش (سطوح آنتی باکتریال) Agar Slurry |
آزمون ویژگی ¬های میکروبی آب مقطر |
آزمون اندازه گیری میکروبی سطوح و هوا (با یا بدون نمونه برداری) |
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گند زداهای شیمیایی مورد استفاده در محیط های دامداری |
آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها |
آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت پایه قارچ کشی یا مخمر کشی ضد عفونی کننده ها یا گند زداهای شیمیایی |
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MBC - تعیین حداقل غلظت یک آنتی بیوتیک برای از بین بردن یک باکتری |
آزمون بررسی اثرات ضد میکروبی به روش آنتی بیوگرام MIC - تعیین میزان غلظت یک آنتی بیوتیک در متوقف کردن رشد یک باکتری |
آزمون تعیین میزان رطوبت در کاتالیست با BET |
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (غذاها، محصولات کشاورزی خوراکی، اسانس ها ...) |
آنالیز تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...) |
بررسی و تعیین خواص آنتی باکتریایی در محلول ها (نمونه های زیستی، داروها، ...) |
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در آب، پساب و فاضلاب |
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در خاک |
خدمات کشت میکروب |
خدمات کشت و خالص سازی باکتری |
آزمون اندازه گیری پی اچ pH |
خدمات جداسازی اسپور از خاک |
تهیه اسلاید از اسپور |
خدمات تهیه مقطع و رنگ آمیزی بافت، سلول و باکتری |
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل باکتری های هوازی |
آزمون شمارش میکروبی یا کانت میکروبی (Bio Burden) تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی |
آزمون صحه گذاری استریل بودن تجهیزات پزشکی، آرایشی و بهداشتی |
آنالیز MPN شناسایی فکال کلی فرم |
آنالیز MPN آنتروکوک تائیدی |
آنالیز MPN توتال کلی فرم تائیدی |
آنالیز MPN آنتروکوک احتمالی |
آنالیز MPN توتال کلی فرم احتمالی |
آزمون شمارش کل باکتری های هتروترف هوازی |
خدمات شمارش کل باکتری با روش H.P.C |
آنالیز شناسایی آلودگی میکروبی در نمونه سوخت هوایی با روش کشت مستقیم |
آنالیز شناسایی و شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی با روش فیلتراسیون |
آزمون اثر بخشی ضد میکروبی مواد گندزدا برای مصارف دامپزشکی و کشاورزی |
آنالیز تعیین کارآیی قارچ کشی مواد ضد عفونی کننده و گندزداهای شیمیایی |
آزمون های میکروبی پیتزا آماده طبخ منجمد |
خدمات فیلتراسیون محیط کشت میکروارگانیسم ها |
آنالیز میکروبی نمونه های میکروبیولوژی ( لام مرطوب ) |
اندازه گیری آنتی بیوتیک در فرآورده های شیری به روش انتشار در ژل |
آزمون تعیین حدود مجاز میکروبی |
آزمون خوردگی SRB ( باکتری های احیا کننده سولفیدی) در خاک و آب |
آزمون شمارش باکتری ها به روش فیلتراسیون در آب |
آزمون شمارش باکتری های هتروتروف |
آزمون شمارش بیفیدو باکتریوم |
آزمون شمارش قارچ هتروتروف |
آزمون شمارش لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس |
آزمون شمارش و فراوانی اسپور |
آزمون میکروبی شناسایی و اندازه گیری استافیلوکوکوس اورئوس Staphylococcus aureus |
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش کاندیدا آلبیکنس Candida albicans |
آنالیز آنتی باکتریال به روش انتشار از طریق چاهک |
آنالیز تعیین خواص ضد باکتریی (آنتیباکتریال) |
آنالیز تعیین پارامترهای میکروبی و شاخص های بیولوژیک Biological Index آب و پساب |
آنالیز شمارش هاگ باکتری های عامل فساد بدون گاز |
آنالیز شمارش هاگ باکتری های گرمادوست بی هوازی |
آنالیز شناسایی اسپور باکتری های ترموفیل هوازی |
آنالیز شناسایی استافیلوکوک های کواگولاز مثبت به روش جستجو |
آنالیز شناسایی استافیلوکوکهای کواگولاز مثبت روش شمارش |
آنالیز شناسایی استرپتوکوک های مدفوعی |
آنالیز شناسایی باکتری استرپتوکوکوس فکالیس |
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی Escherichia coli (E.coli) |
آنالیز شناسایی آنتروباکتریاسه |
آنالیز آنتروباکتریاسه به روش MPN |
آنالیز شناسایی انتروکوکوس |
آنالیز شناسایی باسیلوس سرئوس به روش شمارش کلنی |
آنالیز میکروبی شناسایی باکتری سالمونلا Salmonella |
آنالیز شناسایی باکتری های اسید لاکتیک |
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست بی هوازی |
آنالیز شناسایی باکتری های گرمادوست هوازی |
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های مزوفیل هوازی |
آنالیز شناسایی باکتریهای اسید لاکتیک هتروفرمانتتیو |
آنالیز شناسایی باکتری ها و میکروارگانیسم های مقاوم به اسید |
آنالیز شناسایی باکتری SRB در نمونه سوخت هوایی |
آزمون شناسایی تخم انگل |
آنالیز میکروبی شناسایی و شمارش سودوموناس آئروژینوزا Pseudomonas aeruginosa |
آنالیز شناسایی کپک و مخمر در مواد خوراکی خشک |
آنالیز شناسایی کپک در فرآورده های شیری |
آنالیز شناسایی کپک در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر |
آنالیز شناسایی کلستریدیوم پرفرنژانس |
آنالیز شناسایی کلستریدیوم های احیا کننده سولفیت هوازی |
آنالیز شناسایی کلی فرم |
آنالیز شناسایی کلی فرم به روش ۷ لوله ای |
آنالیز شناسایی کلی فرم های غیر مدفوعی |
آنالیز شناسایی مخمر اسموفیل |
آنالیز شناسایی انواع مخمر در فرآورده های آرایشی و بهداشتی |
آنالیز شناسایی مخمر در فرآورده های شیری |
آنالیز شناسایی مخمر در نوشیدنی ها، نوشابه های گاز دار و ماء الشعیر |
آنالیز شناسایی میکرواورگانیسم های سرماگرا |
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید در آبلیمو |
آنالیز شناسایی میکروارگانیسم های مقاوم به اسید مربا |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کلی فرم T-Coliform, F-Coliform موجود در آب و پساب |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ازتوباکتر/ آزوسپریلوم / سودوموناس |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری تیو باسیلیوس |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری باکتری ریزوبیوم |
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های کود میکروبی فسفاته |
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های تولید کننده اسید در محصولات خوردگی |
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در آب، پساب، خاک |
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های هتروتروف هوازی در محصولات خوردگی |
بررسی و تعیین خواص ضد قارچی در محلول ها (گیاهان و محصولات کشاورزی، اسانس ها...) |
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آب و پساب |
جداسازی و خالص سازی باکتری در نمونه های آبزیان |
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آب و پساب |
جداسازی و خالص سازی قارچ در نمونه های آبزیان |
خدمات انکوباتور |
خدمات انکوباتور شیکردار |
خدمات انکوباتور یخچالدار |
خدمات تهیه استوک خالص باکتری ها و قارچ ها |
خدمات جداسازی و خالص سازی باکتری |
خدمات جداسازی و خالص سازی قارچ |
خدمات جداسازی، کشت و آنالیز باکتری های صنعتی در نمونه های نفتی |
خدمات رنگ آمیزی گرم |
خدمات ساخت محیط های کشت تمایزی |
آزمون جستجو و شمارش کلی میکروارگانیسم ها |
خدمات کشت و خالص سازی میکروبی |
خدمات همزدن محلول ها با شیکر گردابی |
خدمات همزن انکوباتور یخچالدار |
خدمات هود لامینار کلاس II |
آنالیز MPN برای اشرشیا کلی |
آزمون عملکرد و کارایی دستگاه ضدعفونی کننده هوا |
آزمون پژوهشی تعیین نوع آنتی بیوتیک (حساس، مقاوم، نیمه حساس) بر روی میکروب ها با روش kurbety-butrmon |
آزمون شناسایی مرفولوژیک کپک ها و مخمر ها |
شناسایی کامل فنوتیپی میکروارگانیسم ها |
جدا سازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه ای محیطی و زیستی |
آنالیز غربال گری سویه های میکروبی با توانمدی تولید آنزیم های بیولوژیک |
آنالیز اندازه گیری سالمونلا در مواد خوراکی |
آزمون اندازه گیری اشرشیا کلی در مواد خوراکی و نوشیدنی ها |
آزمون شناسایی استافیلوکوک کوآگولاز مثبت به روش MPN در مواد خوراکی |
آزمون اندازه گیری کپک با شمارش کلنی کپک یا مخمر در مواد خوراکی |
آزمون اندازه گیری مخمر در انواع مواد خوراکی |
آزمون شمارش کلی میکروارگانیسم ها در مواد غذایی و خوراکی |
اندازه گیری کلستریدیوم پرفرنژانس به روش شمارش در مواد خوراکی |
آزمون شناسایی و اندازه گیری کلی فرم در انواع مواد خوراکی و نوشیدنی ها |
آزمون ضدعفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی- آزمون سوسپانسیون کمی برای ارزیابی فعالیت باکتری کشی ضد عفونی کننده ها و گندزداهای شیمیایی |
آزمون شمارش باکتری تیو باسیلیوس |
آزمون شمارش باکتری ریزوبیوم |
آزمون شمارش باکتری ازتوباکتر/آزوسپریلوم/سودوموناس/باسیلیوس |
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت آمیخته |
آزمون جامع شمارش میکروارگانیسم ها با استفاده از روش کشت سطحی |
آزمون شمارش میکروارگانیسم های سرماگرا |
آنالیز شناسایی و شمارش انواع آنتروکوک های روده ای (آنتروکوکوس های روده ای) |
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی بیش از ۹۵ |
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از ۹۵ |
آنالیز جامع برای شمارش کپک ها و مخمرها روش شمارش کلنی در فرآورده های با فعالیت آبی مساوی یا کمتر از ۶۰.۰ |
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محیط کشت برد - پارکر آگار |
آزمون شناسایی و شمارش استافیلوکوکوس های کواگولاز مثبت (استافیلوکوکوس اورئوس) با استفاده از روش محتمل ترین تعداد MPN |
آزمون سترونی تجاری مواد خوراکی کنسرو شده |
آزمون شناسایی و شمارش باکتری های اسید لاکتیک مزوفیل به روش شمارش پرگنه |
آزمون شناسایی باکتری های بی هوازی اسپوردار گرمادوست |
|
آزمون شناسایی باکتری های مقاوم به اسید در انواع سس گوجه فرنگی |
آنالیز شناسایی و اندازه گیری کپک و مخمر در محصولات آرایشی و بهداشتی |
آزمون های میکروبی آب |
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس استئارو ترموفیلوس |
آزمون صحت عملکرد دستگاه امحاء پسماندهای بیمارستانی با استفاده از اندیکاتور بیولوژیک باکتری باسیلوس سوبتلیس |
خدمات استریل کردن با دستگاه اتوکلاو یا فور |
جستجو و شمارش استرپتوکوکهای مدفوعی در نمونه های آب، آب معدنی یا پساب |
آزمون شناسایی و شمارش سودوموناس در نمونه های آب و پساب |
آزمون بیولوژی در نمونه های آب و پساب |
آنالیز شناسایی و شمارش باکتری های احیاء نیترات در نمونه های آب و پساب |
آزمون شناسایی باسیلوس استئارو ترموفیلوس و باسیلوس آتروفئوس در پسماندهای بیمارستانی |
آزمون های میکروبی کنسرو - کم اسید |
آزمون های میکروبی (میکروبیولویی) برنج شامل: کپک، باسیلوس سرئوس ... |
آزمونهای میکروبی عدس،کپک |
آزمونهای میکروبی نخود کپک |
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون در روغن |
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو لوبیا چیتی با سس گوجه فرنگی |
آزمون متیلن بلو Methylene Blue (MBT) |
آزمونهای میکروبی کنسرو لوبیا سبز |
آزمون های استاندارد میکروبی (میکروبی) کنسرو ذرت |
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی تون با قارچ |
آزمون های میکروبی (میکروبی) کنسرو ماهی ماکِرِل (نوع قُباد) در روغن، سس و آب نمک |
آزمون های میکروبی غلات و فرآورده های آن |
آزمون میکروبی گندم پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک |
آزمونهای میکروبی جو پوست کنده شامل شمارش کلی و کپک |
آزمون های میکروبی (اشرشیا، کپک، سالمونلا) خوراک دام و طیور، آبزیان و سبوس گندم |
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی کلیکا |
آزمونهای میکروبی کنسرو قارچ |
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو ماهی ساردین |
آزمون های میکروبی کنسرو ماهی تن و لوبیا چیتی در سس گوجه فرنگی |
آزمون های استاندارد میکروبی کنسرو واویشکای ماهی کیلکا |
آزمون های میکروبی کنسرو میگو در آب نمک |
آزمونهای میکروبی کنسرو ماهی صبور |
آزمونهای میکروبی کنسرو نیزه ماهی (بادبان ماهی، مارلین ماهی) در سس گوجه فرنگی |
آزمون های میکروبی کنسرو قلیه میگو |
آزمون های میکروبی کنسرو سوسیس در سس گوجه فرنگی |
آزمون های میکروبی انواع خوشاب (کمپوت) میوه |
آزمون میکروبی کمپوت آناناس |
آزمونهای میکروبی خوشاب گریپ فروت |
بررسی قارچ ها به روش میکروسکوپی |
شمارش تعداد میکروارگانیسم ها در سوخت هوایی - روش فیلتراسیون |
آنالیز میکروبی تعیین تعداد کل قارچ ها |
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی به روش Disc diffusion |
آنالیز بررسی اثرات ضد میکروبی (آنتی باکتریال) به روش تعیین CFU |
آزمون های بیوشیمیایی برای شناسایی باکتری |
خدمات کشت افتراقی باکتری ها |
خدمات رنگ آمیزی کپسول، گرم، اسپور |
آزمون های مجتمع کاتالاز، اکسیداز، کواگالاز همولیز و دیسک گذاری |
آزمون استاندارد میکروبیولوژی کاغذ بهداشتی - ویژگیها و روشهای آزمون |
آزمون های ویژگی و میکروبیولوژی خمیر کاغذ و لینتر |
آزمون میکروبیولوژی ورق مقوایی و جعبه مقوایی مورد مصرف در بسته بندی موادخوراکی |
آزمون بررسی کارایی محیط های کشت میکروبی |
خدمات محیط کشت تریپل شوگر آیرون TSI |
خدمات محیط کشت Sulfide indole motility (SIM) |
آزمون تشخیص کلیفرم ها از آنتروباکتری ها IMVIC |
آزمون میکروبی شناسایی و شمارش اشرشیا کلی در خاک یا کود به روش ۱۵ لوله ای |