توانایی های تخصصی آزمایشگاهی

/توانایی های تخصصی آزمایشگاهی
توانایی های تخصصی آزمایشگاهی۱۳۹۹-۹-۲۴ ۰۷:۵۴:۰۹ +۰۰:۰۰

 خدمات تخصصی میکروبیولوژی :

  • غذایی:
  • میکروارگانیسم های بیماریزا( اشرشیاکلی، استافیلوکوکوس اورئوس، سالمونلا، باسیلوس سرئوس، کلی فرمها، آنتروباکتریاسه، کلستریدیوم ها و …)
  • میکروارگانیسم های عامل فساد(شمارش کلی میکروارگانیسم ها، کپک و مخمر، اسید دوست ها و ….)
  • شناسایی و شمارش پروبیوتیک ها
  • آزمون تعیین زمان ماندگاری محصولات (shelf life)

 

  • ضدعفونی کننده ها :
  • آزمون­های تخصصی تعیین اثربخشی ضدعفونی کننده­ها(hand rub) و پاک کننده های(Hand wash) دست
  • آزمون تخصصی تعیین اثربخشی ضدعفونی کننده ها و گندزداهای سطوح
  • آزمون اثربخشی دستگاه­های ضد عفونی کننده هوا
  • آزمون میکروبی فرآورده های آرایشی و بهداشتی و تعیین کارائی

 

  • آرایشی و بهداشتی:
  • آزمون­های محصولات آرایشی و بهداشتی، رنگ موهای گیاهی ، حنا و …
  • جستجو و شناسایی باکتری های پاتوژن شامل استافیلوکوکوس اورئوس، سودوموناس آئروژینوزا، اشرشیا کلی، کاندیدا آلبیکنس، شمارش میکروارگانیسم های مزوفیل
  • بررسی صحه گذاری کارآیی نگهدارنده ها

 

  • آشامیدنی ها:
  • پارامترهای میکروبی آب معدنی و آب آشامیدنی
  • پارامترهای میکروبی عرقیجات
  • پارامترهای میکروبی نوشیدنی ها

 

  • محیط زیست:
  • شمارش توتال و فکال کلیفرم­ها به روش MPN
  • پایش صحت عملکرد دستگاه بی خطرساز پسماند عفونی بیمارستانها و مراکز درمانی
  • شمارش باکتریهای هتروتروف
  • آزمون­های میکروبی مورد درخواست مشتری در زمینه پساب و پسماند

 

  • کودهای زیستی:
  • آنالیز پاتوژن ­های کودهای آلی و زیستی

 

  • کنترل کیفی:
  • صحه گذاری عملکرد انواع مختلف محیط های کشت میکروبی جامد پودری و آماده مصرف از نظر عملکرد رشد میکروارگانیسم ها( انتخابی ، اختصاصی و شمارشی با استفاده از سویه های استاندارد)
  • آزمون ویژگیهای میکروبی آب مقطر
  • تخمین عدم قطعیت اندازه گیری آزمونهای کمی میکروبیولوژی
  • آزمون پایش هوای زیر هود لامینار از نظر ویژگیهای میکروبی

 

  • کنترل سطوح و ظروف در تماس با مواد غذایی
  • کنترل آلودگی ظروف یکبار مصرف
  • کنترل میکروبی هوا و سطوح از نظر آلودگی

 

  • سنجش آنتی­ باکتریالی
  • بررسی اثر بخشی منسوجات آنتی باکتریال مطابق با استاندارد AATCC Test Method
  • بررسی اثر بخشی زیست کش ها جهت جلوگیری از رشد باکتریهای بیهوازی SRB در آب
  • آزمون تعیین مقاومت منسوجات در برابر قارچ ها
  • اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی کاشی های خود تمیز شونده و آنتی باکتریال مطابق با استاندارد ملی و بین المللی
  • اندازه گیری فعالیت ضد باکتریایی بر روی سطوح پلاستیکی
  • آزمون آنتی باکتریال انواع اسانس­ها، عصاره ها به روش MIC و MBC
  • تست آنتی باکتریال انواع اسانسها، عصاره ها، گیاهان داروئی، ضد عفونی کننده ها و سایر مواد ضد میکروبی به روش آگار دیفیوژن

 

  • میکروبیولوژی عمومی
  • جداسازی و خالص سازی میکروارگانیسم ها از نمونه های محیطی و زیستی
  • آزمون رنگ آمیزی میکروارگانیسم ها(گرم، کپسول، اسپور و…)
  • تست های بیوشیمیایی اختصاصی شناسایی میکروارگانیسم ها
  • و سایر آزمون­های درخواستی

خدمات تخصصی بیوتکنولوژی :

  • مولکولی
  • طراحی پرایمر
  • PCR
  • تخلیص RNA، DNA و سنتز cDNA
  • مهندسی ژنتیک و کلون سازی ژن­ها
  • ارزیابی بیان پروتئین نوترکیب در باکتری coli (SDS-PAGE and western blotting)
  • الکتروفورز افقی و عمودی
  • دستگاه فلوسایتومتر

 

  • بیوانفورماتیک
  • بررسی مقایسه ای توالی های ژنومی
  • ترسیم درخت فیلوژنتیکی
  • میکرو RNA ها و ترسیم شبکه های میانکنش miRNA
  • ترسیم شبکه میان کنشی بین ژنی و شبکه های مسیرهای بیولوژیکی
  • طراحی دارو، داکینگ و گرافیک مولکولی
  • آنالیز داده های حاصل از Microarray
  • شبیه سازی ساختار سوم پروتئین ها با نرم افزار Modeller
  • شناسایی پروکاریوتها بر اساس تعیین توالی DNA

 

  • بیوتکنولوژی میکروبی
  • کشت فعال میکروارگانیسم­ها
  • جداسازی ، بررسی خواص پروبیوتیکی و شناسایی  مولکولی باکتری­های اسید لاکتیک
  • جداسازی و بررسی خواص بیوشیمیایی و سنجش تولید آنزیم در باکتری ها
  • جداسازی و  بررسی اثر تجزیه کنندگی باکتری­های تجزیه کننده پلاستیک
  • جداسازی و بررسی اثر تجزیه کنندگی باکتری ها در پساب های حاوی نشاسته
  • بررسی تولید رنگدانه های میکروبی
  • و …